SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ A TELEPÜLÉSI BEISKOLÁZÁSI TÁMOGATÁS FOLYÓSÍTÁSÁRÓL

2021. július 29.

Leányvár Önkormányzata ezúton tájékoztatja az általános iskolába járó gyermekek szüleit, hogy Leányvár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének a szociális ellátások helyi szabályairól szóló 6/2020. (VII.09.) számú önkormányzati rendeletének 9.§ (2) bekezdése értelmében a beiskolázási támogatás címen adott települési támogatás folyósítása az alábbiak szerint történik:


„A polgármester a népesség-nyilvántartás adatai alapján a támogatás megállapítása évének január 1. napján leányvári lakcímmel rendelkező és életvitelszerűen a településen élő szülő vagy törvényes képviselő részére, szintén leányvári lakcímmel rendelkező és életvitelszerűen a településen élő iskolás - az első 8 valamely évfolyam tanulója - gyermeke után, jövedelmi viszonyoktól függetlenül kérelemre évente egy alkalommal, gyermekenként 10 000 Ft összegű települési támogatást állapít meg. A települési beiskolázási támogatás augusztus-szeptember hónapban kérelmezhető.”


A beiskolázási támogatás folyósításához szükséges kérelem formanyomtatvány megtalálható a mellékelt dokumentumban, illetve átvehető ügyfélfogadási időben a Polgármesteri Hivatalban vagy szerda délelőttönként az általános iskola titkárságán.

Kapcsolódó dokumentumok:
Iskolakezdesi tamogatas kerelem formanyomtatvany 01(169 K)