2020. március 20.
Tisztelt Lakosok!   A kialakult veszélyhelyzetre tekintettel az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket.   A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Esztergomi Járási Hivatala ügysegédje, Kondár István személyes pénteki ügyfélfogadása határoztlan ideig szünetel. Amennyiben segítségre, útbaigazításra van szükségük, az ügysegéd a 06-70/199-7912-es telefonszámon készséggel áll rendelkezésükre.
2020. március 16.
LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÁS A KORMÁNY ÁLTAL KIHIRDETETT VESZÉLYHELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL   Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Magyarország Kormányának intézkedéseit figyelembe véve a kialakult járványügyi helyzet miatt a következő intézkedéseket hozom: - 2020.03.17-től a Polgármesteri Hivatalban a személyes ügyfélfogadás szünetel, halasztást nem tűrő ügyeik tekintetében ügyintézést telefonon vagy elektronikus formában lehet kezdeményezni az alábbi elérhetőségeken:   Központi e-mail: hi...
2020. március 12.
Tisztelt Lakosok!   A Kommunál-Junk Kft. megváltozott ügyintézésvel kapcsolatban bővebb információt az alábbi dokumentumben olvashatnak.
2020. március 12.
Tisztelt Lakosok!   A koronavírussal kapcsolatban az alábbi rendelkezések kerültek bevezetésre:   A határellenőrzés ideiglenes visszaállítása a magyar-szlovén, valamint magyar-osztrák határon. Beutazási tilalom a nem magyar állampolgároknak Olaszországból, Kínából, Dél-Koreából és Iránból. Magyarország területére nem léphetnek be a járvány gócpontjának számító országokból (Olaszország, Kína, Dél-Korea és Irán területéről) érkező nem magyar állampolgárok. Magyarország területére nem léphet b...
2020. március 10.
Tisztelt Lakosok!   Tájékoztatjuk Önöket, hogy a családsegítő ügyfélfogadása 2020. március 11-én (szerdán) szabadság miatt elmarad.   Megértésüket köszönjük!  
2020. március 06.
  Ezúton hívom fel a külföldre távozó gyermekek, tanulók szüleinek figyelmét az alábbi bejelentési kötelezettségeikre: -          Az óvodaköteles gyermek esetében az EMMI rendelet 20.§ (2) bekezdése alapján a napi négy órában óvodai nevelésre kötelezett gyermek szülője, ha a gyermek az óvodakötelezettségét külföldön teljesíti, köteles arról a beiratkozás idejének utolsó határnapját követő tizenöt napon belül írásban értesíteni az Oktatási Hivatalt. -          Az NKT. 91. (2) ÉS (3) bekezdése ...
2020. március 05.
Tisztelt Lakosok!   A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal tájékoztatja a sertéstartókat, hogy Komárom-Esztergom megye közigazgatási területe mentes a sertés reprodukciós zavarokkal és légzőszervi tünetekkel járó szindrómájától (PRRS).  
2020. február 28.
Tisztelt Lakosság!   Az Esztergomi Tankerületi Központ a csatolt tájékoztatókat adta ki a Komárom-Esztergom megye Esztergomi Járása általános iskolák felvételi körzeteinek kijelöléséről.