2017. március 06.
"...fejjel magasb mindeneknél"-Magyarország az Árpád-korban 1000-1301 1. forduló eredményei
2017. március 01.
Tisztelt Lakosok!   Ezúton értesítem Önöket, hogy 2017. március 15-én az alábbi településeken a kommunális és szelektív hulladékok begyűjtése- és szállítása változatlan rend szerint történik:Kommunális hulladékok begyűjtése- és szállítása:- Leányvár- Piliscsév- ÚnySzelektív hulladékok begyűjtése- és szállítása:- Annavölgy- Bajna- Epöl- Máriahalom- Nagysáp   KOMMUNÁL-JUNK Kft.
2017. február 26.
Remek eredményeket értek el a leányvári judosok a Veszprémben rendezett IFI Magyar Bajnokságon. Tand Alexa három győzelemmel a döntőig menetelt, a döntő mérközés aranyponttal dölt el intéssel vesztett. Kiválóan szerepelt a két elsőéves ifi versenyző Tandi Zsanett és Farkas Szilvi.
2017. február 24.
Jól sikerül a 2017 év kezdés, a leányvári ifi versenyzők az UTE csarnokában rangsorversenyen kiváló eredményeket értek el.
2017. február 21.
Tisztelt Lakosok!   Tájékoztatjuk Önöket, hogy a KOMMUNÁL-JUNK Kft. Leányvár község területén minden hónap 2. hétfői napján zöld hulladékbegyűjtést fog végezni. Az emblémázott, biológiailag lebomló hulladék gyűjtőzsákok átvételére Leányvár Község Önkormányzatánál lesz lehetőség, melynek időpontjáról külön értesítjük a lakosságot.
2017. február 16.
Az Északdunántúli Vízmű Zrt. örömmel tájékoztatja Fogyasztóit, hogy elindult online ügyfélkapcsolata. Használatával bárhonnan, a nap 24 órájában, csupán néhány kattintással biztonságosan rögzítheti mérőállását megtekintheti számláit, számlaegyenlegét bankkártyás fizetést indíthat számlamásolatot igényelhet időpontot foglalhat módosíthatja személyes adatait vagy akár e-számlára válthat! Regisztráljon a https://edv.eforgalom.hu weboldalon és intézze ügyeit egyszerűbben, kényelmesebben és gy...
2017. február 16.
Sikeresen szerepeltek a leányvári judosok a Felnőtt I. osztályú Országos Bajnokságon.
2017. február 15.
A Higiéniai termékeket gyártó Sofidel Hungary Kft RAKTÁRVEZETŐ MUNKATÁRSAT KERES     FELADATOK: - a beérkező áruk fogadásának, regisztrálásának, valamint mennyiségi és minőségi ellenőrzésének teljes körű  felügyelete - az áruk megfelelő elhelyezésének koordinálása  - FIFO-rendszer betartása és működtetése - anyagmozgások könyvelésének felügyelete SAP rendszerben - a termelés megfelelő kiszolgálásának biztosítása - raktári dolgozók irányítása - együttműködés a beszerzéssel és a termeléss...
2017. február 12.
Oroszlányban rendezték Komárom- Esztegom megyei Diákolimpiát ahol a leányvári judosok kíválóan szerepeltek kilenc arany két ezüst és két bronzérmet szereztek.
2017. január 26.
Tisztelt Lakosok! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ, mint kéményseprőipari szerv a 2017. évi kéményseprőipari sormunka ütemterveit megyei bontásban elkészítette. A 2017. évi Komárom-Esztergom megyei sormunkaterv szerint Leányvár településen 2017. április 3.  és    2017. június 29. közötti   időszakban végzik a kéményseprőipari munkákat. További részletes információk olvashatók a www.kemenysepres.katasztrofavedelem.hu honlapon....