2017. március 07.
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Földművelésügyi Minisztérium az ország teljes területén lévő erdőkre és fásításokra, valamint ezek határától számított 200 méteren belüli területre 2017 márciusától átmeneti időre általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el. Leányvár településen az alábbi területek érintettek: Templom utca 8-28. páros és páratlan oldal is Petőfi utca teljes hossza Szent Erzsébet köz teljes hossza Erzsébet utca 5-107. 164-176., 205-221. Beloiannisz utca páros oldala Vasút u...
2017. március 06.
"...fejjel magasb mindeneknél"-Magyarország az Árpád-korban 1000-1301 1. forduló eredményei
2017. március 01.
Tisztelt Lakosok!   Ezúton értesítem Önöket, hogy 2017. március 15-én az alábbi településeken a kommunális és szelektív hulladékok begyűjtése- és szállítása változatlan rend szerint történik:Kommunális hulladékok begyűjtése- és szállítása:- Leányvár- Piliscsév- ÚnySzelektív hulladékok begyűjtése- és szállítása:- Annavölgy- Bajna- Epöl- Máriahalom- Nagysáp   KOMMUNÁL-JUNK Kft.
2017. február 26.
Remek eredményeket értek el a leányvári judosok a Veszprémben rendezett IFI Magyar Bajnokságon. Tand Alexa három győzelemmel a döntőig menetelt, a döntő mérközés aranyponttal dölt el intéssel vesztett. Kiválóan szerepelt a két elsőéves ifi versenyző Tandi Zsanett és Farkas Szilvi.
2017. február 24.
Jól sikerül a 2017 év kezdés, a leányvári ifi versenyzők az UTE csarnokában rangsorversenyen kiváló eredményeket értek el.
2017. február 21.
Tisztelt Lakosok!   Tájékoztatjuk Önöket, hogy a KOMMUNÁL-JUNK Kft. Leányvár község területén minden hónap 2. hétfői napján zöld hulladékbegyűjtést fog végezni. Az emblémázott, biológiailag lebomló hulladék gyűjtőzsákok átvételére Leányvár Község Önkormányzatánál lesz lehetőség, melynek időpontjáról külön értesítjük a lakosságot.
2017. február 16.
Az Északdunántúli Vízmű Zrt. örömmel tájékoztatja Fogyasztóit, hogy elindult online ügyfélkapcsolata. Használatával bárhonnan, a nap 24 órájában, csupán néhány kattintással biztonságosan rögzítheti mérőállását megtekintheti számláit, számlaegyenlegét bankkártyás fizetést indíthat számlamásolatot igényelhet időpontot foglalhat módosíthatja személyes adatait vagy akár e-számlára válthat! Regisztráljon a https://edv.eforgalom.hu weboldalon és intézze ügyeit egyszerűbben, kényelmesebben és gy...
2017. február 16.
Sikeresen szerepeltek a leányvári judosok a Felnőtt I. osztályú Országos Bajnokságon.
2017. február 15.
A Higiéniai termékeket gyártó Sofidel Hungary Kft RAKTÁRVEZETŐ MUNKATÁRSAT KERES     FELADATOK: - a beérkező áruk fogadásának, regisztrálásának, valamint mennyiségi és minőségi ellenőrzésének teljes körű  felügyelete - az áruk megfelelő elhelyezésének koordinálása  - FIFO-rendszer betartása és működtetése - anyagmozgások könyvelésének felügyelete SAP rendszerben - a termelés megfelelő kiszolgálásának biztosítása - raktári dolgozók irányítása - együttműködés a beszerzéssel és a termeléss...
2017. február 12.
Oroszlányban rendezték Komárom- Esztegom megyei Diákolimpiát ahol a leányvári judosok kíválóan szerepeltek kilenc arany két ezüst és két bronzérmet szereztek.