2014. november 19.
Tisztelt Lakosok! Tájékoztatjuk Önöket, hogy idén is van lehetőség szociális célú tüzifa támogatás igénylérése. A támogatással kapcsolatban bővebb tájékoztatást a Polgármesteri Hivatalban kérhetnek, továbbá támogatási igényeiket is itt nyújthatják be. A szociális célú tüzifa támogatás részletes szabályait Leányvár Község Önkormányzata Képviselő-testületének az egyes szociális és gyermekvédelmi ellátásokról szóló 1/2014. (II.04.) önkormányzati rendelete tartalmazza.
2014. november 13.
Leányvári SE rendezte a Duna Kupa ifi nemzetközi csapatversenyt. A versenyen az osztrák,szlovák és magyar ifi női és férfi válogatott csapatok indultak.
2014. november 11.
A leányvári judosok Olaszországban vettek részt nemzetközi versenyen Spilinbergóban. 34.Memoriál prof. Adriána Tiberi női felnőtt,ifi és serdülő versenyen (a fiú serdülő is a női versenyhez tartoztak) 8ország 57 csapata indult, 48 csapat tudott pontot szerezni.
2014. november 07.
Tisztelt Felhasználó! A Központi Statisztikai Hivatal célja, hogy adatait minél szélesebb körben megismerjék és hasznosítsák a felhasználók. Ezért engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam a KSH Veszprémi, valamint a Népesedési és Szociális Védelmi Statisztikai főosztályainak közös kiadványát, melynek címe:   Nyugdíjak és egyéb ellátások, 2014 A kiadvány átfogó képet nyújt hazánk nyugdíjrendszerében végbement változásokról, annak legfontosabb jellemzőiről nemzetközi kitekintésben, illetve ...
2014. november 07.
Felhívás a közösségi művelődés területén dolgozó fiatal szakemberek számára a Nemzeti Művelődési Intézet hálózatfejlesztési műhelyében és szakmai pályafejlesztési programjában való részvételre   A Nemzeti Művelődési Intézet a muzeális intézményekről, a nyilvános könyvtári ellátásról és a közművelődésről szóló 1997. évi CXL. törvény III. Fejezet - A közművelődési szakmai szolgáltatás, a területi, fővárosi közművelődési szakmai szolgáltatás - 85. § g) pontja alapján jogosult közművelődési tevé...
2014. október 22.
A mai nap folyamán egy közeli idős ismerősünkhöz becsengetett egy 40-45 év körüli kb. 170-175 centi magas őszes hajú fehér férfi, hogy a Nyugdíjfolyósítótól jött és még a mai nap folyamán be kell nyújtani az alábbi nyomtatványt, ha szeretné a nyugdíjemelést jövőre! Természetesen ez nem igaz, semmi ilyen nyomtatványt nem küld a Nyugdíjfolyósító, ha mégis, azt kizárólag POSTAI úton teszi!
2014. október 10.
Tisztelt Lakosok!   A Vertikál Nonprofit Zrt. tájékoztatása alapján a háztartásban keletkezett lom elszállítására 2014. november 15-ig, az ingatlantulajdonossal előre egyeztetett időpontban van lehetőség.