Stratégiai zajvédelmi intézkedési tervek társadalmi egyeztetése

2016. augusztus 10.

Tisztelt Lakosok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a KTI Közlekedéstudományi Nonprofit Kft. (a továbbiakban: KTI) a környezeti zaj értékeléséről és kezeléséről szóló 2002/49/EK irányelvben, valamint az irányelvet a hazai jogrendbe átültető 280/2004. (X.20.) Korm. rendeletben és a 25/2004. (XII.20.) KvVM rendeletben előírtaknak megfelelően elkészítette a nagyforgalmú közutakra (3 millió jármű/évnél nagyobb forgalmú országos közúti szakaszok) és a nagyforgalmú vasutakra (30 000 szerelvény/évnél nagyobb forgalmú vasútvonalak) vonatkozó stratégiai zajvédelmi intézkedési tervjavaslatokat.

Az intézkedési tervjavaslattal kapcsolatos észrevételek megtételére a közzététel időpontjából számított 30 napon belül van lehetőség. A KTI ezt követően a vélemények figyelembevételével véglegesíti az intézkedési terveket.

 

Mivel Leányvár település érintett a feladatban, jelen levelünkkel szeretnénk kérni a társadalmi egyeztetési folyamatban a részvételüket.

Az érintett fő közlekedési létesítménye(ek) intézkedési tervjavaslata(i), valamint a kapcsolódó szakmai anyagok az alábbi linkeken érhetőek el:

Komárom-Esztergom megye - Leányvár - Stratégiai zajvédelmi intézkedési terv - közút

Általános leírás

Műszaki dokumentáció

 

Amennyiben kérdésük merülne fel, forduljanak bizalommal kapcsolattartóinkhoz az intezkedes@kti.hu e-mail címen. Az intézkedési terv(ek)re vonatkozó észrevételeket szintén ezen az elérhetőségen tudják hozzánk eljuttatni.

Együttműködésüket előre is köszönjük!

 

Jakab Attila

központvezető

KTI KÖZLEKEDÉSTUDOMÁNYI INTÉZET NONPROFIT KFT:
KÖZLEKEDÉSINFORMATIKAI KÖZPONT

1119 Budapest, Thán Károly u . 3-5.

www.kti.hu