Nyári napközis táborok Dorogon

2016. június 15.

Nyári Napközis Táborok Dorogon

Az Új-Hullám Sport Egyesület nyári napközis táborai azon családok számára is jó megoldást jelentenek, ahol gond a gyermekek nyári elhelyezése, felügyeletének biztosítása. A nyári napközis táborok fő helyszíne a dorogi Nipl Stefánia Uszoda. A gyermekek 08.00-16.00-ig folyamatosan felügyelet alatt állnak. A táborok központi eleme az úszásoktatás, de számos egyéb foglalkozás is zajlik. A gyerekek kétfogásos meleg ebédet és uzsonnát is kapnak.

Úszótábor

A klasszikus úszótáborban az úszásé a főszerep. A napi két úszófoglalkozás mellett a gyerekek ellátogatnak a LógaTó-ra is, ahol megismerkedhetnek a vízparti növényekkel és a különböző haszonállatokkal. A nap egyéb időszakában pedig szabadtéri játékokat is játszhatnak a gyerekek.

Úszó- és Lovastábor

A napi egy úszófoglalkozás mellett, a kezdők négy egymást követő délelőtt ellátogatnak a Piliscsévi Kalandparkba, ahol megismerkednek a lótartás szabályaival, elsajátítják a lovaglás alapjait és még a Kalandpark kisvasútján is utazhatnak! A haladók a piliscsévi Prosper Lovasklubban fejleszthetik tovább a lovagló tudásukat.

KreÁlom tábor

A KreÁlom táborban a gyerekek mindenkinek megmutathatják, hogy milyen kreatívak és ügyesek! A gyerekek megtanulhatják, hogyan védjék meg a természetet, újrahasznosított termékekből készíthetnek játékokat és a mindennapos úszófoglalkozásokon is részt vesznek.

Mesetábor

Ebben a táborban a gyerekek újra átélhetik a Rumini mesét, aktív részesei lehetnek a történetnek és a mesével kapcsolatos játékos foglalkozásokon vesznek részt. A mesék után pedig az úszófoglalkozás sem maradhat el.

Intenzív Úszótanfolyam

Az intenzív úszótanfolyamon azok számára kedvező, akik nem tudnak egész napos táborban részt venni, de szeretnék fejleszteni az úszástudásukat. A kéthetes, napi egy órás tanfolyam során látványosan javul a gyerekek vízbiztonsága és erőnléte is.

Az Új-Hullám SE munkatársai szeretettel várják a gyerekeket a nyári táborokban! Jelentkezni Kuminka Enikőnél a +36 30 545 3909-es telefonszámon, vagy a www.uj-hullam.hu és a www.uszotabor.hu oldalon lehet.