Polgármesteri tájékoztató

2014. szeptember 04.

Tisztelt Leányváriak!

Az elmúlt napokban több régóta előkészítés alatt lévő feladat ért célegyenesbe. A munkálatok nyomait már láthatják, de még így is sok kérdés vetődik fel a falubeliekben, hogy pontosan mi is történik. Csak rövid felsorolás a történésekről.

Megkezdődött a művelődési ház wc csoportjának teljes felújítása, amire pár éve a pályázati felújítás keretén belül már nem volt lehetőség.

Szintén a művelődési házban megkezdte a Duna Takarékszövetkezet egy ATM telepítését, mely a napokban el is kezdhet működni (több nagybank felé tett sikertelen megkereséseket követően ez év elején sikerül a Duna Takarékszövetkezetben partnert találni erre).

Megkezdődött az Erzsébet utca 137 alatti (posta melletti) romos lakóház bontása. A műemléki védelmet három év után sikerült levenni az épületről, majd az engedélyek megkérését követően először a nagy mennyiségű szemét eltakarítását kezdtük meg, majd az elkövetkező napokban eltűnik ez a balesetveszélyes szégyenfolt a falu szívéből.

A képviselő-testület augusztus 21-i ülésén a beérkező ajánlatok közül a legkedvezőbbet elfogadva döntött az Erzsébet utca 2 és 92 közötti szakaszának járdafelújításáról. A térkő burkolat kivitelezése szeptember közepén kezdődik, az érintett lakosok számára külön tájékoztató megtartását tervezzük.

 

Tisztelettel,

Hanzelik Gábor sk