2012. szeptember 25.
A leányvári judosok teljesítményét kupákkal jutalmazta Nagy György a régió elnöke Tatabányán, a régiós versenyen.
2012. szeptember 25.
A Falunapról és a Művelődési Ház névadóról készült fényképek, valamint a videofelvétel a tovább gombra kattintva megtekinthetőek.
2012. szeptember 24.
A Saubermacher Magyarország Kft. az őszi időszakban - október végével bezárólag - ismét tudja biztosítani az ingyenes elektronikai hulladék átvételét, helyi akció keretében, együttműködésben Leányvár Község Önkormányzatával. A hulladék a Polgármesteri Hivatal által meghirdetett és felügyelet mellett biztosított területen gyűjtendő, majd október végéig egy alkalommal (előzetes bejelentés alapján) díjmentesen kerül elszállításra.Leadható: ép, egységes, sértetlen állapotban lévő, mindennemű elektro...
2012. szeptember 21.
Iskolánk apraja-nagyja kerékpározott, sorversenyezett, akadálypályát teljesített, majd olimpiai totón, közlekedési ismeretek vetélkedőn mérte össze tudását.
2012. szeptember 17.
"Josephus Gianone Gewester Pharer zu Leányvár 52 Jahre alt gestorben am 15 September 1826"
2012. szeptember 17.
Helyi óvodai program összeállítása a magyarországi német nemzetiségi óvodák számára - a Magyarországi Német Pedagógiai Intézet szervezésével -
2012. szeptember 14.
Szeptember közepén az 1. osztályosok Esztergomba utaztak, ahol a szépen felújított Dzsámiban megtekinthették Bartos Erika kedves kis mesehőseinek bábfiguráit: Bogyót, Babócát, Ugrit, Szellőt, Sün Somát és a többieket.
2012. szeptember 08.
Jól kezdték az őszi idényt a leányvári judosok remek versenyzéssel három Magyar Bajnoki címet egy második és egy hetedik helyezést értek el az U23-as bajnokságon.
2012. szeptember 07.
Sok szeretettel várjuk Leányvár 2012 évi Falunapján!A programokról részletesen a hivatalos hirdetőhelyeken kitett plakáton, vagy a mellékelt pdf fájlra kattintva tájékozódhat. 
2012. szeptember 03.