Ingyenes megjelenési lehetőség

2012. június 14.

Már egy hónapja elérhető a falusi turizmust népszerűsítő új internetes portál a www.falusiturizmus.hu , mely a megszokottól eltérően nemcsak szállásokat és programokat kínál, hanem komplex módon igyekszik bemutatni a Vidék esszenciáját:

Nem titkolt cél és vállalás, hogy ezzel a kezdeményezéssel a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége igyekszik felélénkíteni a belföldi turizmust és vidékre csábítani minél több utazni vágyót.

Az oldalon az érdeklődők eligazodását segíti egy intelligens térkép is, melyen csak ki kell jelölni a felfedezni vágyott területet és máris megkapjuk az oda vonatkozó aktuális programokat, kulturális örökségeket, túraútvonalakat, borturisztikai bemutatókat, de még a kedvezményes csomagajánlatokat is!

A falusi turizmust népszerűsítő kezdeményezést felkarolták hazánk művészei is, hiszen a "Művészek a Vidékért" elnevezésű kampányhoz huszonegy olyan ismert személyiség csatlakozott a „Vidék Turisztikai Nagyköveteként„ akiket megérint a szelíd turizmus, a természet közelsége, a környezettudatos életforma. Az új oldalon az egyes térségek természeti, kulturális értékeit, gasztronómiáját, a vidéki életet egy-egy színművész, televíziós személyiség mutatja be. A 21 felkért közismert személyiség  között van többek között  Szarvas József, Molnár Piroska,  Sinkó László, Oszter Sándor, Trokán Péter, Buza Sándor, Barabás Évi, Ördög Nóri, Klausmann Viktor, Nádasy Erika.

Amennyiben vonzónak találta honlapunkat és Vidéki Szolgáltatóként Ingyenesen szívesen megjelenne a Vidék Turisztikai Portálján ,akkor a mellékelt regisztrációs lapot kitöltve a központi ügyfélszolgálati irodánk felé továbbítsa a megadott elérhetőségek egyikén.
A regisztrációs laphoz , kérjük csatoljon 2 db fényképet is.

Központi Információs Iroda :
E-mail: info@falusiturizmus.hu
Telefon: 061/352-9804
Cím: 1077 Budapest, Király u.93.
Falusi és Agroturizmus országos Szövetsége

Kapcsolódó dokumentumok:
Regisztracios lap szallashelyeknek(54 K)
Regisztracios lap szolgaltatoknak(45 K)