Leányvári SE története

1990 szeptemberében már nagy másodikosként ültem társaimmal az iskolapadban, mikor egy napsütéses reggelen látogatóink érkeztek. Mindannyian megszeppenve, de hatalmas csodálattal hallgattuk meg a tájékoztatót a cselgáncsról. Életemben először hallottam e sportról, s már akkor lenyűgözött. Osztálytársaim közül többen már azonnal elhatározták, hogy belépnek az akkor megalakuló Leányvári Judó Egyesületbe.

tovább >>

Judo hírek

2014. március 30.
Diák A-B-C-D-E és serdülő versenyen a leányvári judosok 30 fővel versenyeztek. Tandi Zsanett,Kótai Barnabás (8 mérkőzés )Lappo Krisztián,Bugyi Áron diák „A” és serdülő korcsoportban indult. Egyéni eredmények:
2014. március 08.
Remek szereplés a második junior válogató versenyen Gard Richárd 55kg és Rábai László 90kg vezeti a rangsort.
2013. december 23.
Három aranyéremmel zárták az esztendőt a Leányvár SE judósai, miután Garzó Rebeka és Szerdahelyi Soma a felnőtt másodosztályú országos bajnokságon bizonyult a legjobbnak, míg Rábai Boglárka az ifi ob-n nem talált legyőzőre. Az év végi danvizsga után három leányvári sportoló mesternek vallhatja magát.
2013. december 01.
Cegléden rendezték diák A és B korcsoport Magyar Bajnokságot, ahol a leányvári utánpótlás judosok remek eredményeket értek el.
2013. november 30.
Tokod –Altáron rendezték az Országos Meghívásos Judo Mikulás Kupát, a versenyen 232 fő indult. A leányvári utánpótlás judosok kiváló egyéni eredményeket értek el, és megnyerték a csapat összesített Mikulás Kupát.