Leányvári SE története

1990 szeptemberében már nagy másodikosként ültem társaimmal az iskolapadban, mikor egy napsütéses reggelen látogatóink érkeztek. Mindannyian megszeppenve, de hatalmas csodálattal hallgattuk meg a tájékoztatót a cselgáncsról. Életemben először hallottam e sportról, s már akkor lenyűgözött. Osztálytársaim közül többen már azonnal elhatározták, hogy belépnek az akkor megalakuló Leányvári Judó Egyesületbe.

tovább >>

Judo hírek

2013. június 04.
Leányvári judosok kiváló eredményeket el Svájcban a 14.Winner-Judo Turnier nemzetközi versenyen.
2013. május 20.
Leányvári judosok Galántán nemzetközi felnőtt csapatbajnokságon szép versenyzéssel jó eredményt értek el.
2013. május 12.
UTE jégcsarnokában rendezték a nemzetközi Budapest Kupát, 14 ország 1020 versenyzője indult a versenyen ahol a leányvári judosok szép eredményeket értek el.
2013. április 20.
ÉGRJSZ és a KMRJSZ rendezte Piliscsabán a 2013.-évi Junior judo Magyar bajnokságot. A csarnok berendezését, nagy összefogással a leányvári judosok oldották meg. A versenyen 171 fő indult, kiváló mérkőzéseket láthatott a közönség. A verseny egy bírós rendszerben videó bírókkal működött. A leányvári versenyzők kiváló teljesítményt nyújtottak, jól versenyzett Szabó Katinka,Kerstner Róbert Szabó Frigyes,Rábai László és Szikora Kristóf. Egyéni eredmények: 57kg Szabó Katinka 1hely +100kg...
2013. március 23.
Budapesten az UTE csarnokában rendezték a junior válogató versenyt, a leányvári judosok remek eredményeket értek el. A leányvári szenior judosok is remek versenyzéssel kiválóan eredményeket értek el.