Leányvári SE története

1990 szeptemberében már nagy másodikosként ültem társaimmal az iskolapadban, mikor egy napsütéses reggelen látogatóink érkeztek. Mindannyian megszeppenve, de hatalmas csodálattal hallgattuk meg a tájékoztatót a cselgáncsról. Életemben először hallottam e sportról, s már akkor lenyűgözött. Osztálytársaim közül többen már azonnal elhatározták, hogy belépnek az akkor megalakuló Leányvári Judó Egyesületbe.

tovább >>

Judo hírek

2013. január 16.
Letölthető az idei judó versenynaptár.
2012. december 09.
Remek versenyzéssel a női „A”csapat első helyen, míg a „B” csapat harmadik helyen végzett.A férfi csapat is jó teljesített harmadik helyen végzett.
2012. december 08.
Tizennyolcadik alkalommal rendezett Mikulás Kupát a TABAK SE Tokodaltáron.
2012. december 01.
Leányvári judo sikerek. Magyar Egyetemi és Főiskolás OB.Remek versenyzéssel Baumstark Beáta és Bók Viktória bajnoki címet Vadas Dániel negyedik helyezés ért el. Junior CSBLeányvári SE egy női és két férfi csapatot indított a junior csapatbajnokságon, a lányok második, míg a fiuk mindkét csapata ötödik helyen végzett.Női csapat tagjai: 44kg Máté Vivien, 48kg Horn Renáta, Gáspár Csilla,52kg Tóth Patrícia,Zóka Hella, 57kg Szabó Katinka,Baráth Roxána,63kg Salánki Evelin,Rábai Boglárka,70 kg Mako...
2012. november 20.
UTE csarnoka adott otthont az IFI B és Diák C országos bajnokságnak, ahol a leányvári judosok jó teljesítménnyel szép eredményeket értek el.