Leányvári SE története

1990 szeptemberében már nagy másodikosként ültem társaimmal az iskolapadban, mikor egy napsütéses reggelen látogatóink érkeztek. Mindannyian megszeppenve, de hatalmas csodálattal hallgattuk meg a tájékoztatót a cselgáncsról. Életemben először hallottam e sportról, s már akkor lenyűgözött. Osztálytársaim közül többen már azonnal elhatározták, hogy belépnek az akkor megalakuló Leányvári Judó Egyesületbe.

tovább >>

Judo hírek

2016. május 26.
Junior Magyar Bajnokságot Piliscsabán rendezte a Leányvári SE, a kemény versenyen az ifi és serdülő versenyzők kiválóan teljesítettek.
2016. április 20.
A leányvári judosok nemzetközi versenyen vettek részt Galántán (Szlovákia)ifi,serdülő és diák korcsoportban. A leányvári versenyzők két korcsoportban is indultak remek versenyzéssel kiválóan helytálltak. A versenyre a leányvári csapat meghívta Szabó Ferenc bükkösdi tanítványait akik első nemzetközi versenyükön remekül helytálltak.
2016. április 05.
Remek eredményeket értek el a leányvári judos lányok a Junior Magyar Kupán. Dunavársányban edzőtáborozó nepáli,venezulai,egyiptomi,mariciusi és dominikai versenyzők is indultak a versenyen. A leányváriak ifi és serdűlő versenyzőkkel indndulta az erős mezőnyben.
2016. március 02.
Sikeresen szerepeltek a leányvári utánpótlás judosok a Pilismaróton rendezett NK diák és serdülő országos versenyen. Kiváló teljesítményt nyújtott Veres Attila,Kótai Barnabás,Hertlik Máté és Tandi Rebeka.
2016. március 01.
Felnőtt EK Szófia 73kg Szabó Frigyes 48 induló kiváló versenyzéssel hetedik hely. Serdülő Diákolimpia Hertlik Máté 33kg 5.hely. Junior Rangsorverseny Budapest UTE. Egyéni eredmények: 44kg Veres Kinga      1hely 63kg Tandi Alexa       3.hely 78kg Andó Fruzsina   3.hely +78kg Farkas Szilvia      3.hely Ifi Rangsorverseny Budapest UTE. A serdülő versenyzők ifiben is kiválóan teljesítettek kiemelkedő eredményt ért el Farkas Szilvia. Egyéni eredmények:  +70kg Farkas Szilvia    2. hely Andó ...