Leányvári SE története

1990 szeptemberében már nagy másodikosként ültem társaimmal az iskolapadban, mikor egy napsütéses reggelen látogatóink érkeztek. Mindannyian megszeppenve, de hatalmas csodálattal hallgattuk meg a tájékoztatót a cselgáncsról. Életemben először hallottam e sportról, s már akkor lenyűgözött. Osztálytársaim közül többen már azonnal elhatározták, hogy belépnek az akkor megalakuló Leányvári Judó Egyesületbe.

tovább >>

Judo hírek

2015. október 25.
Rábai László a Felnőtt Magyar Válogatott tagjaként Bolíviában vet részt egyéni és csapatversenyen. Egyéni versenyen 90kgban 3.helyezést ért el, a csapatversenyben a Magyar Válogatott Bolívia,Peru és Chile legyőzésével az első helyen végzett.
2015. október 20.
Remek versenyzés kiváló eredmények az erős mezőnyben.
2015. október 20.
Kiváló eredményeket értek el a leányvári judosok az őszi versenyeken.
2015. június 27.
A svájci Baar városában Walmannhalle csarnokban hat szönyegen, nyolc ország 59 csapata 530 versenyző részvételével rendezte a 16. Winner-Judo kupát. A leányvári serdülő lányok három korcsoportban indultak serdülő,ifi és junior az ifi versenyzők ifi és juniorban kiválóan teljesítettek voltak olyan versenyző aki mindhárom korcsoportban érmet szereztek.
2015. június 27.
BHSE rendezte a 2015.évi Junior Diákolimpiát ahol az iskolák színében induló leányvári judosok remek eredményt értek el. Az eredmény értékét növeli, hogy a női versenyzők még ifi és serdülő korcsoportúak.