Leányvári SE története

1990 szeptemberében már nagy másodikosként ültem társaimmal az iskolapadban, mikor egy napsütéses reggelen látogatóink érkeztek. Mindannyian megszeppenve, de hatalmas csodálattal hallgattuk meg a tájékoztatót a cselgáncsról. Életemben először hallottam e sportról, s már akkor lenyűgözött. Osztálytársaim közül többen már azonnal elhatározták, hogy belépnek az akkor megalakuló Leányvári Judó Egyesületbe.

tovább >>

Judo hírek

2014. december 29.
Tabak rendezte a 20. Mikulás kupát. A versenyen 230 fő indult. A leányvári utánpótlás judosok kiváló teljesítménnyel a csapatösszesítés első helyén végeztek. 19 aranyérmet gyűjtöttek a leányvári ifjú judosok.
2014. december 29.
Szép sikereket értek el a leányvári judosok a Felnőtt egyéni 2.osztályú Magyar Bajnokságon, kiváló teljesítményt nyújtott Szikora Kristóf aki junior létére 100kg-ban bajnoki címet szerzett.
2014. november 13.
Leányvári SE rendezte a Duna Kupa ifi nemzetközi csapatversenyt. A versenyen az osztrák,szlovák és magyar ifi női és férfi válogatott csapatok indultak.
2014. november 11.
A leányvári judosok Olaszországban vettek részt nemzetközi versenyen Spilinbergóban. 34.Memoriál prof. Adriána Tiberi női felnőtt,ifi és serdülő versenyen (a fiú serdülő is a női versenyhez tartoztak) 8ország 57 csapata indult, 48 csapat tudott pontot szerezni.
2014. szeptember 17.
Leányvári judosok 25 fővel Gután (szlovákia) edzőtáboroztak kiválóan felkészültek az őszi versenyidőszakra. Az első versenyt Junior Magyar Bajnokságot a leányvári csapat rendezte a Piliscsabán a Mezőgazdasági Középiskolában.