Megújult honlap

2011. december 31.

Kedves Leányváriak!

 

Az őszi elhatározást követően mostanra készült el a megújult leanyvar.hu honlap.

A megújulás elsősorban a megjelenést és a tartalmak struktúráját érinti, azaz a régi honlapon meglévő tartalmakat rendeztük át új - reményeink szerint - áttekinthetőbb szerkezetbe illetve adtunk rá új "ruhát".

A honlapot három részre osztottuk (Látogatóknak, Lakosoknak, Vállalkozóknak), hogy ily módon célzottabban kommunikálhassunk az eltérő érdeklődésű célközönségekkel, illetve - más szemszögből nézve - a honlapra érkező is könnyebben megtalálja az őt érdeklő tartalmakat.

Tartalmilag még kevés az újdonság, de - mint azt ezen hírblokk is jelzi - alapvető szándék, hogy az új évben e téren változtassunk. A honlap szerkezeti átalakítása lehetővé teszi, hogy az egyes rovatokat külön-külön szerkesztők kezelésébe adhassuk, melytől azt reméljük, hogy a honlap nem lesz többé egy ember ügye, hanem kialakul egy közösség, mely valóban élővé varázsolhatja és életben is tarthatja azt.

Ennek jegyében szeretnénk teret adni olyan helyi közösségeknek, kezdeményezéseknek is, akik jelenleg még nem rendelkeznek honlappal, de szeretnének nyitni a nyilvánosság felé. Elsőként a Judo SE hírei kaptak külön helyet a honlapon, de várjuk a további lelkes jelentkezőket!

A következő hetekben frissítésre kerülnek a Körjegyzőség rovat tartalmai (letölthető nyomtatványok, hatályos rendeletek, stb.), valamint - a tervek szerint - új helytörténeti anyagok is felkerülnek a honlapra.

Néhány régi adósságot és elmaradást is igyekeztünk pótolni, így felkerült a honlapra az óvoda bemutatkozása, illetve a Leányvár Újság legutolsó számai is.

 

Bízunk benne, hogy az átalakítás megnyeri mindenki - de legalábbis a többség - tetszését és honlapunk rendszeres látogatóivá válnak, így adva lendületet a további fejlesztésekhez és tartva a lelkesedést a szerkesztőkben.

Természetesen mindenkitől szívesen fogadunk javaslatokat, építő kritikát, de akár buzdító szavakat is a webmester@leanyvar.hu e-mail címen.

 

Végül de nem utolsó sorban kívánok mindenkinek Boldog Új évet, magam valamint a honlap jelen és jövőbeni szerkesztői nevében is.

 

Vass László