Rezsinullázás napelemes rendszerrel

2020. október 28.

Tisztelt Leányvári Lakos!

Cégünk rezsimentessé alakítja az emberek családi házát Európai Uniós hitel pályázattal, így ügyfeleink 10% önerővel juthatnak napelemekhez és valamilyen elektromos fűtési rendszerhez.

Csúcstechnológiás fejlesztésű napelemeinkkel Magyarországon egyedülállónak számítunk, ami az ár/érték arányt illeti.


Cégünk az MFB Lakossági Hitelprogramjában résztvevőknek teljes körű segítséget nyújt a pályázati anyag összeállításában is!

Miért éri meg ez az együttműködés Önnek?

  • Mert így nem kell több, mint 40 db rendeletet és jogszabályt betéve ismerjen, hogy a hitelpályázata nagy eséllyel pozitív elbírálást kapjon
  • Mert így Önnek nem kell tisztában lenni a eljárási renddel, mi mindent időrendben intézünk a hatóságokkal együttműködve.
  • Mert mi a gondolattól a kivitelezésig végig vezetjük a folyamaton A-tól Z-ig.
  • Mivel teljes körű szolgáltatást nyújtunk (tervezés, pályázatírás, finanszírozás, kivitelezés), így költségeink a piacon messze a legkedvezőbbek!
  • A kölcsön havi törlesztő részlete kevesebb, kiszámíthatóbb, garantáltan változatlan marad, szemben az emelkedő rezsi költségeivel.
  • Lakásokra 500.000 Ft-tól 7 millió Ft-ig, családi házakra 10 millió-ig. 5 millió Ft alatti kölcsön összegnél nem kérnek ingatlanfedezetet.

 

A rezsi egy soha le nem járó kötelezettség, ezt mind jól tudjuk. Az általunk kínált megoldással azonban Ön amellett, hogy függetlenítheti magát az energiaárak folyamatos emelkedésétől, energetikailag korszerűsített ingatlanja értékét is jelentősen megnövelheti!


Kérem tekintse meg az alábbi 2 perces tájékoztató kisfilmeket, a napelemes rendszerről, valamint az uniós támogatásról, amellyel 10 % önerővel megvalósítható a fűtés, gáz és villanyszámla költségének nullázása.


Miért mulasztaná el ezt a lehetőséget, ha rendelkezik a beruházáshoz szükséges 10 % önerővel, nincs köztartozása, nem BAR listás és van munkahelye?


Kérjen időpontot ingyenes helyszíni felmérésre!


Kérdés esetén keressen bizalommal, állok szíves rendelkezésére!Berényi István

Projektmenedzser

+36 30 417 8170

TOP NRG

ENERGETIKAI VÁLLALAT

3300 EGER, II. Rákóczi Ferenc utca 94.