E2 Hungary Zrt. tájékoztatója ügyintézési rend módosításáról

2020. március 20.

Tisztelt Partnerünk!

 

A koronavírus terjedésének lassítása érdekében a napokban hazánkban is szigorú szabályok foganatosítására került sor, illetve további korlátozó intézkedések bevezetésére kerülhet sor.

Számunkra kollégáink és az Önök biztonsága az első, ezért felelős vállalatként úgy véljük nekünk is mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy megóvjuk munkatársaink és üzleti partnereink egészségét és a vírus terjedésének lassítása és csökkentése érdekében minimálisra csökkentsük a személyes kontaktusok számát.

Felelősségünk természetesen arra is kiterjed, hogy továbbra is zökkenőmentesen biztosítsuk a vállalkozásuk működéséhez szükséges földgázt, illetve villamos energiát, valamint az igények és az esetlegesen felmerülő problémák kezeléséhez az ügyfélszolgálatunkkal való kapcsolattartást.

Megtettük azokat a határozott intézkedéseket, amelyek eredményeként munkatársaink az irodánktól távol, otthonukban is el tudják látni feladataikat, s így meg tudjunk felelni az Önök elvárásainak:

Így tehát:

  • telefonos ügyfélszolgálatunk és értékesítő kollégáink a + 36 80 180 202-es számon állnak az Önök rendelkezésére. Amennyiben a telefonos ügyintézés során a megváltozott körülmények miatt a várakozási idő esetleges növekedését tapasztalja, kérjük megértő türelmét
  • természetesen ügyfélszolgálatunkkal email-en is kapcsolatba tud lépni a kkv@e2hungary.hu email címen, s megkeresésére egy munkanapon belül választ adunk

 

Telefonon és emailben kollégáink az alábbi ügyekben állnak szíves rendelkezésükre:

  • a konkrét szerződést érintő kérdésekben
  • ajánlatadási kérések megválaszolása
  • számlázással kapcsolatos kérdések esetén
  • elektronikus számlamásolat (pdf) igénylése esetén
  • a fogyasztás elszámolásával, diktálással kapcsolatos ügyekben
  • mérőhelyi munkákat, átalakításokat érintő kérdésekben
  • fogyasztóváltással és egyéb adatváltozással, kapcsolatos ügyintézésben
  • s természetesen az esetleges panaszok kezelésében

 

mérőállás bejelentését (diktálás) továbbra is webes felületünkön www.e2hungary.hu/hu/meroallas-bejelentes tudják megtenni, mindössze néhány kattintással.

Levelünk zárásaként szeretnénk biztosítani arról, hogy a jelenlegi változékony piaci és árfolyam környezetben is számíthat ránk, igyekszünk mindent megtenni azért, hogy kiszámítható energia beszerzési környezetet biztosítsunk az Önök számára.

Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

Üdvözlettel:

E2 Hungary Zrt.