Tájékoztatás kormányablakok, okmányirodák rendkívüli nyitvatartásáról

2016. szeptember 30.

A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal tájékoztatása alapján a 2016. évi népszavazással összefüggő feladatok gördülékeny ellátása vonatkozásában, a kormányablakok és az okmányirodák az egész országban, így Komárom-Esztergom megyében is, 2016. október 1-jén (szombat) és október 2-án (vasárnap) rendkívüli nyitva tartással segítik az állampolgárokat.

 

Ezáltal az állampolgároknak lehetőség nyílik arra, hogy szükség esetén ideiglenes személyazonosító igazolványt kapjanak, illetve elveszett lakcímigazolványukat pótolják.

 

A rendkívüli nyitva tartás alkalmával intézhető ügyek köre kizárólag az ideiglenes személyazonosító igazolvány kiállítására, valamint a lakcímigazolvány pótlására korlátozódik, egyéb ügyek intézésére ezeken a napokon nincs mód.

 

A Komárom-Esztergom megyei kormányablakok és okmányirodák rendkívüli nyitva tartása az alábbiak szerint alakul:

Október 1-jén  8.00-16.00 óráig

Október 2-án 6.00 - 19.00 óráig.

 

A kormányablakok és okmányirodák rendkívüli nyitva tartásával kapcsolatos tájékoztatást valamennyi járási hivatal ügyfélszolgálati helyiségében kifüggesztésre kerül, továbbá az állampolgárok a kormányhivatal honlapján (www.kormanyhivatal.hu) is tájékozódhatnak az október 1-jei és 2-ai ügyfélfogadás alakulásáról.