Szünidei gyerekprogram

2014. június 04.

A Dorog és Térsége Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat szervezésében

A programok egy héten át zajlanak június utolsó hetében. Minden napra terveztünk valamilyen színes, kimozdulós, tartalmas szabadidős programot. A programokra max. 25 gyermeket tudunk elvinni naponta, akiket alkalmanként 3-4 munkatársunk kísér majd. Minden nap az Intézmények Háza elől indulunk előre egyeztetett időpontban, és ide is érünk vissza 15-17 óra között.

Mit kell hozni? A programokra szendvicset és innivalót kell hozni egész napra, és a diákigazolvány is szükséges. Az öltözet az időjárásnak megfelelő legyen, kánikulában gondoskodjunk fejfedőről. A kirándulásokra csak zárt cipőben lehet jönni, strandpapucs vagy szandál balesetveszélyes.

Mennyibe kerül? Lehet csak 1-1 programra is jelentkezni, de egész hetes részvétel esetén n kedvezményt tudunk biztosítani. A részleteket az egyes programoknál tüntettük fel. Az összegek a bekerülési költségek (utazás, bográcsba valók stb.) egy részét foglalják magukba, a programok vezetését az intézmény ingyenesen végzi.

Hol és meddig kell jelentkezni? Jelentkezni az intézményben lehet a Jelentkezési Lap kitöltésével és a részvételi díj befizetésével. Jelentkezési határidő 2014. június 20.

 

Dorog és Térsége Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat

www.dorogcsagye.hu

2510 Dorog, Hantken M. u. 8. *** tel.: 431 170, 20/561 5226