Tanulj úszni az Új-Hullámmal Dorogon és Piliscsabán!

2013. augusztus 21.

A sikeres nyári táborokat követően, ősztől ismét folytatódik az úszásoktatás Dorogon és Piliscsabán! Aki már ismeri az Új-Hullám Úszó- és Vízilabda Iskolát, tudja, hogy a gyerekek milyen élményeket és tudást szereznek az oktatás során, és hogyan kapcsolódhatnak be az úszás vagy vízilabda sportéletbe.

Az úszásoktatásra 4-10 éves lányok és fiúk jelentkezését várják. A foglalkozások heti 1 vagy két 2 alkalommal zajlanak. A heti 2 alkalmas oktatás során a gyermekek szintvizsgákon vesznek részt, amelyeken a sikeres teljesítményt oklevéllel díjazzák. A gyermekek úszásoktatása szintekre bontva történik, melynek során mind a négy úszásnemet elsajátítják. Szakképzett oktatók és edzők foglalkoznak a gyermekekkel, akiknek a fejődéséről a szülők nyílt órákon győződhetnek meg.  Egy jól sikerült tanévet követően a nyári vakáció során már együtt élvezheti a család a nyár örömeit.

További ösztönzést jelent a Mosolyalbum-program, amely az elmúlt években óriási sikert aratott a gyerekek körében. Minden óra után egy mosoly pecsétet kapnak az albumukba. Az albumban ajándékok fotói láthatók. Az ajándékokat a megfelelő számú mosoly pecsét elérése után kapják meg a gyerekek.

A már mind a négy úszásnemben úszó gyerekek bekapcsolódhatnak a szervezett sportéletbe is. Az úszó- vagy vízilabda előkészítő után bekerülhetnek az iskolával együttműködő Új-Hullám SE úszó- vagy vízilabda versenycsapatába.

Az Új-Hullám Úszó- és Vízilabda Iskola a tanulás mellett színes programokat is biztosít. A tavalyi tanévhez hasonlóan megrendezésre kerülnek az úszóversenyek, sportnapok és a családi úszóhétvégék is.

Az úszótanfolyamra előzetes regisztráció szükséges!

A dorogi úszótanfolyamra jelentkezni Molnár Juditnál (06 30 545 3909 - jelentkezes@uj-hullam.hu) és a www.uj-hullam.hu oldalon lehet.

Dorogon a regisztrálást követően az alábbi időpontok állnak rendelkezésre a beiratkozáshoz:

- augusztus 22-23. (csütörtök, péntek) 16, 17, 18 órakor regisztráció és beiratkozás a gyerekek szintfelmérésével (úszófelszerelés szükséges a gyerekek számára)

- augusztus 27. (kedd) 16, 17, 18 órakor regisztráció és beiratkozás (szintfelmérést ezen a napon az uszodai sátorállítás miatt nem tartunk).

A piliscsabai úszótanfolyamra jelentkezni Tóth Katalinnál (06 30 205 5251 – piliscsaba@uj-hullam.hu) és a www.uj-hullam.hu oldalon lehet.

Piliscsabán a regisztrálást követően az alábbi időpontok állnak rendelkezésre a beiratkozáshoz:

- augusztus 22. (csütörtök) 17, 18 órakor regisztráció és beiratkozás.

- augusztus 28. (szerda) 17, 18 órakor regisztráció és beiratkozás.