BESZÁMOLÓ AZ ÖNKORMÁNYZAT GYEREKNAPI RENDEZVÉNYÉRŐL

2024. június 05.

Leányvár Község Önkormányzata idén június 2. napján (vasárnap) tartotta meg a gyereknapi rendezvényt, mely idén is nagy látogatottságnak és hatalmas sikernek örvendett.
A rendezvényre a szervezők számos színes élményprogrammal várták a résztvevőket. A nap hangulatát szavakkal leírni nem lehet!

Leányvár Község Önkormányzata ezúton is köszöni a rendezvény megvalósításában közreműködő segítők munkáját, továbbá a helyi vállalkozók – Tarka Lovas Club, Sug’art by Juhos Joci - nagylelkű felajánlásait, mellyel növelték a rendezvény színvonalát.

Akik önzetlen önkéntes segítségükkel közreműködtek abban, hogy idén is igazán emlékezetessé tegyük a gyereknapot:

Leányvár Község Önkormányzatának munkatársai, Pfluger Antal és a Leányvári JUDO SE tagjai, Csillag Ramóna - családsegítő, Kusnyár Gábor, Lovász Barbara, Nyitrai János és családja, Izsák Bianka, Grosz Klementina, Bucsainé Kunfalvi Emese, Körösztös Csaba, Mezei Krisztina, Kreisz Andrea, Varga Zsófia, Bársonyi Attila, Malomvizi Réka, Polákné Hadi Erika, Weisenburgerné Gurály Enikő, Török Ibolya, Szikoráné Burányi Rita, Balogh András, Vas László, Witzenleiter Zoltán, Krammer Gábor, Weisenburger Csaba, ifj. Valek Vilmos, Mezei Johanna, Balogh Lilla, Hultai Bertalan, Tófalvi Dzsenifer, Berkeczi Diána, Klémán Patrik.

Ez a hétvége a rendezvényekről szólt, hiszen június 1. napján került megrendezésre a Leányvári Nagycsaládosok Egyesülete (LENA) és önkéntes segítői szervezésével a sport- és egészségnap.
Leányvár Község Önkormányzata az egészségmegőrzés célját támogató sport- és egészségnap megvalósításához a Leányvári Nagycsaládosok Egyesülete (LENA) részére nyújtott pénzbeli támogatással járult hozzá, továbbá az önkormányzat munkatársai – Pócsföldi Gáborné, Mezei Ferenc, Varga Sándor – a rendezvény előkészítésében és megvalósításában is aktívan közreműködtek.
Az Önkormányzat ezúton gratulál az egyesület tagjainak és segítőinek a sikeres rendezvény szervezéséhez és megvalósításához!