Bemutatkozás

A 2008-as egészségnapon rendezett asztalitenisz versenyen döntöttünk úgy néhányan, hogy az otthoni játszadozás mellett szervezettebb formában is űzni szeretnénk ezt a sportot. Kezdetben csak összejártunk egy kicsit szórakozni, ütögetni, de hamar felmerült az ötlet, hogy hivatalosan is alapítsunk egy csapatot és elinduljunk a megyei bajnokságban.

tovább >>

Asztalitenisz hírek

II. forduló

2013. szeptember 29.

Mindkét csapat győzelemmel tért haza, miután szoros meccseken megverték Máriahalom, illetve Nyergesújfalu csapatát.

Eternit SE - Leányvár SE I. 8:10

A tavalyi sikerünk óta nyergesi alakulat nyáron két új játékossal erősödött, így szoros mérkőzésre volt kilátás. A mérkőzés során végig vezettünk egy-két meccsel, végül, ha nehezen is, de megszereztük mindkét bajnoki pontot. Ki kell emelni Szikora Mártont, aki az utolsó meccsét 0:2-ről és meccslabdákról nyerte meg, ezzel győzelemhez segített minket.

Győzelmek: Szikora M. - Márton T. páros, Szikora M. 3, Szikora B. 3, Szikora K. 2, Márton T. 1

 

Máriahalom - Leányvár SE II. 7:11

A kettes csapat is megszerezte első bajnoki pontjait a szezonban, a szebb időket is megélt máriahalmiak kárára. A meccs során Szikora Ágoston vezérletével, aki mindenkit két vállra fektetett végig magabiztosan játszva sikerült győzelmet aratnunk. Most lépett először pályára a csapat színeiben Kun Tóbiás, aki egy szép diadallal tette emlékezetessé a debütálását.

Győzelmek: Szikora Á. -Putz Á., Dósa M. -Bánffy D. páros, Szikora Á. 4, Putz Á. 2, Bánffy D. 2, Kun T. 1

Csak így tovább!

Leányvár SE