Bemutatkozás

A 2008-as egészségnapon rendezett asztalitenisz versenyen döntöttünk úgy néhányan, hogy az otthoni játszadozás mellett szervezettebb formában is űzni szeretnénk ezt a sportot. Kezdetben csak összejártunk egy kicsit szórakozni, ütögetni, de hamar felmerült az ötlet, hogy hivatalosan is alapítsunk egy csapatot és elinduljunk a megyei bajnokságban.

tovább >>

Asztalitenisz hírek

I. forduló

2013. szeptember 14.

A hosszú nyári szünet után végre elindult a megyei bajnokság. Az I. csapat hazai pályán fogadta Tardos együttesét, míg a II. csapat a Tatai "kék barlang"-ba utazott.

Leányvár I. - Tardos 12:6

Könnyed meccset játszottunk a megye I.-be idén feljutott vendégek ellen. Becsülettel küzdöttek, de a két pont sorsa egy percig sem volt kérdéses. Nálunk egy kicsit érződött az idény eleji forma, azonban ma még ez a teljesítmény is elég volt.

Győzelmek: Szikora B. - Szikora K. és Szikora M. - Márton T. párosok, Szikora B. 4, Szikora M. 3 Szikora K. 2, Márton T. 1

Tata III. - Leányvár II. 17:1

A Tataiak, akik tavaly csak pár ponttal maradtak le a feljutásról, fölényes győzelmet arattak a tartalékosan felálló csapatunkkal szemben. Tőlünk sem Dósa Mihály, sem Jókai Csongor nem volt hadra fogható, így reális esély nem volt a pontszerzésre. Szikora Ágoston szép győzelmet aratott egyik ellenfele fölött, de a többiektől most csak szettekre futotta.

Győzelmek: Szikora Á.

Leányvár SE