Leányvári SE története

1990 szeptemberében már nagy másodikosként ültem társaimmal az iskolapadban, mikor egy napsütéses reggelen látogatóink érkeztek. Mindannyian megszeppenve, de hatalmas csodálattal hallgattuk meg a tájékoztatót a cselgáncsról. Életemben először hallottam e sportról, s már akkor lenyűgözött. Osztálytársaim közül többen már azonnal elhatározták, hogy belépnek az akkor megalakuló Leányvári Judó Egyesületbe.

tovább >>

Judo hírek

2014. június 30.
Prágában rendezték 2014.-év Master Európa bajnokságot 21 ország 746 versenyzője indult. A leányváriak három fővel indultak a népes mezőnyben, a franciák 130 fővel, az oroszok 110 fővel indultak a versenyen.
2014. június 22.
Április 14-16 között hetedik alkalommal rendezték meg a Szakma Sztár Fesztivált a HUNGEXPO területén. Ennek keretében zajlott le a Szakma Kiváló Tanulója (SZKTV), valamint az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny (OSZTV) döntője. Mindkét megmérettetésen 38 szakma országos bajnokát keresték. A leendő bútoripari technikusok közül többen elindultak az újpesti Kozma Lajos Faipari Szakközépiskola végzős tanulói közül, és nem várt siker született. Az első három helyezést és egy ötödik helyet a tanintézm...
2014. június 22.
Junior EK Déva Románia 90kg Rábai László 5. hely három ippon győzelem két vereség.   Régios verseny Győrszentiván 28kg Hertlik Máté 1 hely  30kg Hertlik Nóra 2.hely   Diákolimpia Cegléd Diák  B korcsoport Hangya Gergő   2. hely.   Serdülő EK Győr 36kg Kardos Tímea és Veres Kinga  5.hely ( egy fő magyar versenyző végzett előttük)   Szlovák Osztrák Magyar felnőtt fordulós csapatbajnokság Bécs. A második fordulóra helyszíne Bécs .   Résztvevő csapatok : 4 szlovák, 1 osztrák és 2 leányvá...
2014. június 22.
A leányvári judosok Baarban (Svájc) a 15. Winner nemzetközi junior,ifi, serdülő és diák versenyen vettek részt. A versenyen nyolc ország 59 club 400 versenyzője vett részt. Kíváló teljesített 55kg Gard Balázs, Tandi Alexa három korcsoportban (U21,U18 ésU15) Veres Kinga két korcsoportban (U18 és U15)Kara Angéla két korcsoportban tudott érmet szerezni.
2014. április 11.
Pfluger Antal tanítványai a felnőtt magyar bajnokságon három érmet nyertek, a masters ob-n Oláh Szilárd bajnoki címet szerzett, míg a junior fiúk a Magyar Kupa második helyen végeztek.