2017. március 09.
Ezúton tájékoztatjuk a Lakosságot, hogy a zöld hulladék begyűjtésére szolgáló zsákok megérkeztek Hivatalunkba. Az ingyenesen biztosított 8 db zsákot minden érvényes hulladékszállítási szerződéssel rendelkező lakos átveheti az önkormányzatnál hétfőnként ügyfélfogadási időben ( 13-16 óráig).
2017. március 08.
Tájékoztatjuk a Lakosságot, hogy a Magyar Honvédség toborzói tájékoztató előadást tart munkavállalási lehetőségekről, a Magyar Honvédség állományába kerülésről, szerződéses katonai szolgálatról. A beosztások nagy részét általános iskolai végzettség meglétével lehet betölteni. A jelentkezőknek az alábbi feltételeknek kell megfelelni: - 18-65. életév - magyar állampolgárság - büntetlen előélet - bejelentett magyarországi lakóhely - egészségügyi, pszichikai és fizikai alkalmasság A jelentkez...
2017. március 07.
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Földművelésügyi Minisztérium az ország teljes területén lévő erdőkre és fásításokra, valamint ezek határától számított 200 méteren belüli területre 2017 márciusától átmeneti időre általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el. Leányvár településen az alábbi területek érintettek: Templom utca 8-28. páros és páratlan oldal is Petőfi utca teljes hossza Szent Erzsébet köz teljes hossza Erzsébet utca 5-107. 164-176., 205-221. Beloiannisz utca páros oldala Vasút u...
2017. március 06.
"...fejjel magasb mindeneknél"-Magyarország az Árpád-korban 1000-1301 1. forduló eredményei
2017. március 01.
Tisztelt Lakosok!   Ezúton értesítem Önöket, hogy 2017. március 15-én az alábbi településeken a kommunális és szelektív hulladékok begyűjtése- és szállítása változatlan rend szerint történik:Kommunális hulladékok begyűjtése- és szállítása:- Leányvár- Piliscsév- ÚnySzelektív hulladékok begyűjtése- és szállítása:- Annavölgy- Bajna- Epöl- Máriahalom- Nagysáp   KOMMUNÁL-JUNK Kft.
2017. február 26.
Remek eredményeket értek el a leányvári judosok a Veszprémben rendezett IFI Magyar Bajnokságon. Tand Alexa három győzelemmel a döntőig menetelt, a döntő mérközés aranyponttal dölt el intéssel vesztett. Kiválóan szerepelt a két elsőéves ifi versenyző Tandi Zsanett és Farkas Szilvi.
2017. február 24.
Jól sikerül a 2017 év kezdés, a leányvári ifi versenyzők az UTE csarnokában rangsorversenyen kiváló eredményeket értek el.
2017. február 21.
Tisztelt Lakosok!   Tájékoztatjuk Önöket, hogy a KOMMUNÁL-JUNK Kft. Leányvár község területén minden hónap 2. hétfői napján zöld hulladékbegyűjtést fog végezni. Az emblémázott, biológiailag lebomló hulladék gyűjtőzsákok átvételére Leányvár Község Önkormányzatánál lesz lehetőség, melynek időpontjáról külön értesítjük a lakosságot.
2017. február 16.
Az Északdunántúli Vízmű Zrt. örömmel tájékoztatja Fogyasztóit, hogy elindult online ügyfélkapcsolata. Használatával bárhonnan, a nap 24 órájában, csupán néhány kattintással biztonságosan rögzítheti mérőállását megtekintheti számláit, számlaegyenlegét bankkártyás fizetést indíthat számlamásolatot igényelhet időpontot foglalhat módosíthatja személyes adatait vagy akár e-számlára válthat! Regisztráljon a https://edv.eforgalom.hu weboldalon és intézze ügyeit egyszerűbben, kényelmesebben és gy...
2017. február 16.
Sikeresen szerepeltek a leányvári judosok a Felnőtt I. osztályú Országos Bajnokságon.