2013. október 25.
Kedves Vidéken Élők, Tisztelt Vidékfejlesztők!   Ajánlom szíves figyelmükbe az összeállítást!   Felhívnám szíves figyelmüket az Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (www.mnvh.eu – sárga fejléc) oldalán található ingyenes regisztrációs lehetőségére, ahol rendszeres vidékfejlesztéssel kapcsolatos információkhoz és egy szintén ingyenes újsághoz juthatunk (Magyar Vidéki Mozaik).   Magyar Vidék Napja a Millenárison: 2013. október 26-án egész napos, ingyenes programmal várja a szaktárca és az MNVH a fő...
2013. október 24.
2013. október 28-án, hétfőn 15 órától  a piliscsévi Kálmánfi Béla Művelődési Házban (2518 Piliscsév, hősök tere 10.) a Diákönkormányzat és a Művelődési ház közösen Tökfesztivált tart!!!   Programok: töklámpás készítés Hallowen-kabala készítés arcfestés töksütés vetélkedő és meglepetések Amit alapanyagként hozz magaddal, ha szükséged lesz rá: tököt, amit faraghatsz, befőttes üveget és mécsest a lámpáshoz, préselt őszi leveleket. ami a kezed ügyébe kerül és érdekes leh...
2013. október 18.
A közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján a Csolnoki Közös Önkormányzati Hivatal pályázatot hirdet szociális ügyintéző munkakör betöltésére.   A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő A munkavégzés helye: Komárom-Esztergom megye, 2521 Csolnok, Rákóczi tér 1. A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök: Segélyezéssel összefüggő feladatok el...
2013. október 17.
346/2008. (XII.30.) Korm. rendelet a fás szárú növények védelméről rendelkezik: a fás szárú növények telepítéséről, a fás szárú növények fenntartásáról, kezeléséről, a közterületen lévő fás szárú növények kivágásáról és pótlásáról A fakivágási engedélykérelem/bejelentés a Korm. rendelet 2. mellékletét képezi.
2013. október 16.
A hirdetmény a mellékletben megtekinthető. Az ügyfelek írásban és szóban nyilatkozatot tehetnek. Az ügymenetre, valamint az irányadó jogszabályokra vonatkozó tájékoztatás a Nemzeti Közlekedési Hatóság honlapján található.
2013. október 15.
Részletes információkat az OBDK területileg illetékes ellátottjogi képviselőjének elérhetősége kapcsán a mellékletben olvashat.
2013. október 14.
Kecskemét adott otthont a női és férfi Magyar bajnokságnak. A leányvári judosok kemény küzdelemben nagyon jó eredményeket értek el.
2013. október 11.
           
2013. október 09.
Remek eredményeket értek el a leányvári judosok a 31. Memoriál prof. Adriana Tiberi női valamint a 47. Trofeo Citta del Mosaico dal 1964 férfi nemzetközi serdülő,ifi és felnőtt versenyen.